Aanbod labyrint

Kennismaken met het labyrint.
Regelmatig organiseer ik een labyrintloop op het strand, waarbij ik uitleg en aanwijzingen geef hoe je deze kan lopen. Tijdens de loop sla ik op de drum en zing ik. Tenzij anders vermeld is de locatie het Zuiderstrand in Den Haag, strandslag 9, opgang hoek Fuutlaan/Laan van Poot trap af, stukje naar links, aan de vloedlijn. Bijdrage: 20 euro.
Datum: zie agenda.
Na aanmelding krijg je een mail met voorbereidingen.

Zo maak je een klassiek labyrint: https://www.youtube.com/watch?v=UfAk9mDMeAw

Wandelingen naar het strand rond een thema met labyrintloop
Allerzielenwandeling
Wandeling rond de equinox of zonnewende
Nieuwjaarswandeling
Thema wandeling
We starten bij mij thuis of in de duinen in een kring, hebben een deelronde rond het thema en zingen. Je leert een drie-pads labyrint te tekenen, daarna een klassiek zevenpads-labyrint. Dan wandelen we naar het strand, met een vraag.
Op het strand teken en loop je je eigen drie-padslabyrint en daarna lopen we gezamenlijk het klassieke labyrint of doen we de Apppletondance. We sluiten de wandeling af in de duinen of in de meditatieruimte.

Ik verzorg ook labyrintlopen op verzoek, bijvoorbeeld als onderdeel van een ritueel of als onderdeel van een teambuilding: binnen in een ruimte die 5 of 7,5 meter breed is of buiten op het strand. In een voorbereidend gesprek kijken we wat gewenst en passend is. Ik heb twee labyrinten op doek: het klassiek labyrint van 7,5 x 7,5 meter en het pima labyrint van 5×5 meter.
Ook maak ik een lichtjeslabyrint op verzoek, in de vorm van een klassiek labyrint, een pimalabyrint of een hartlabyrint. Voor info en overleg 06-30844424 of marion.kuiperi@outlook.com

De twee labyrinten op doek kun je huren voor 25 euro per stuk  zie de foto’s van de doeken hier