Aanbod labyrint

Kennismaken met het labyrint.
Regelmatig organiseer ik een labyrintloop op het strand, waarbij ik uitleg en aanwijzingen geef hoe je deze kan lopen. Tijdens de loop sla ik op de drum. Tenzij anders vermeld is de locatie het Zuiderstrand in Den Haag, strandslag 9, opgang hoek Fuutlaan/Laan van Poot trap af, stukje naar links, aan de vloedlijn. Bijdrage: 20 euro (incl BTW) Datum: zie agenda. Na aanmelding krijg je een mail met voorbereidingen.

Wandelingen naar het strand rond een thema met labyrintloop
Allerzielenwandeling
Wandeling rond de equinox of zonnewende
Nieuwjaarswandeling
Thema wandeling
We starten bij mij thuis of in de duinen in een kring, hebben een deelronde rond het thema en zingen. Je leert een drie-pads labyrint te tekenen, daarna een klassiek zevenpads-labyrint. Dan wandelen we naar het strand, met een vraag.
Op het strand teken en loop je je eigen drie-padslabyrint en daarna lopen we gezamenlijk het klassieke labyrint of doen we de Apppletondance. We sluiten de wandeling af in de duinen of in de meditatieruimte.

Ik verzorg ook labyrintlopen op verzoek, bijvoorbeeld als onderdeel van een ritueel of als onderdeel van een teambuilding: binnen in een ruimte die 5 of 7,5 meter breed is of buiten op het strand. In een voorbereidend gesprek kijken we wat gewenst en passend is. Ik heb twee labyrinten op doek: het klassiek labyrint van 7,5 x 7,5 meter en het pima labyrint van 5×5 meter.
Ook maak ik een lichtjeslabyrint op verzoek, in de vorm van een klassiek labyrint, een pimalabyrint of een hartlabyrint. Voor info en overleg 06-30844424 of marion@ruimtevoorrituelen.nl

Lichtjeslabyrint op nieuwjaarsdag 1 januari om 17 uur
Wat laat je achter en wat neem je mee het nieuwe jaar in?
Neem afscheid van het afgelopen jaar en verwelkom het nieuwe jaar. In dit labyrint met ruim 165 lantaarntjes loop je op de heenweg als het ware nog een keer door het afgelopen jaar en kun je achterlaten wat je niet meer mee wilt nemen het nieuwe jaar in. In het centrum kun je stil zijn en ontvangen, iets begraven, een besluit nemen voor het nieuwe jaar of wat voor jou belangrijk is. En daarna loop je symbolisch het nieuwe jaar in.


Je begint met schemer en al lopend wordt het donker en zie je alleen nog lichtjes met het geluid van de zee op de achtergrond.
Locatie: het Zuiderstrand, waar in de zomer strandtent de Kwartel staat. Investering 25 euro (incl BTW voor particulieren). Je bent verzekerd van deelname na aanmelding en betaling. Aantal deelnemers: minimaal vier. Na aanmelding krijg je een mail met extra informatie en indien gewenst een rekening.  Een gedicht nav het lichtjeslabyrint op 1 januari 2014 is hier te vinden