Nieuwjaarswandeling naar het strand met labyrintloop

Op de dag van ‘de volle maan van de langste nacht’ (de eerste volle maan na de winterzonnewende) of rond de eerste nieuwe maan na de winterwende maken we een nieuwjaars-wandeling naar het strand waar je een driepadenlabyrint maakt voor jezelf en deze loopt met je eigen intentie.

Vervolgens lopen we met elkaar het Aquariuslabyrint om het nieuwe jaar in te luiden en/of doen we de Appletondance als we dat willen.

We starten in de meditatieruimte bij mij thuis, waar we samenkomen en ons voorbereiden. We zullen zingen, delen en oefenen in het tekenen van een labyrint. Dan wandelen we door het groen naar het strand.

Praktisch:
Datum: zie agenda
Tijd: binnenlopen vanaf  9.40, start om 10 uur, eindtijd is rond 14.00 uur.
Kosten: 40 euro
Meenemen: warme kleding en schoenen, eventueel regenkleding
Graag aanmelden via: marion@ruimtevoorrituelen.nl

ervaring:
Lieve Marion,
Dank voor alles wat je ons gegeven hebt met het ritueel dat je voor ons organiseerde en met ons deelde. Een liefdevol verzorgde dag met fijne mensen waarin ik veel mocht horen en waarin ik nieuwe energie heb opgedaan. 
Eenmaal buiten op het strand was het met name het eerste weerzien met de zee dat me tot tranen toe ontroerde…… Daarbij dat bijna vonkende kleine stuk regenboog in die zwaar wolkende hemel was een onvergetelijk geschenk.
Maar niet in de laatste plaats, ben ik ook heel dankbaar voor de terloopse uitwisselingen, bijna huishoudelijke dingetjes…. die alle met hartenwarmte gedeeld werden. We zijn vrouwen en lotgenoten,  allen op reis en dat mochten we ervaren. 
Nogmaals heel veel dank en tot een volgende ontmoeting, lieve groet, Paulien.