Cd’s

Toen ik 10 jaar was, schreef ik mijn eerste liedjes, over zielige kinderen die hun ouders hadden verloren.  In de puberteit werden het maatschappij kritische liederen, maar toen ik ging studeren werd ik te kritisch op mezelf en stopte ik met schrijven.
In de afgelopen tien jaar ben ik toch weer begonnen met het schrijven van liedjes en mantra’s, en groeide het verlangen deze bij elkaar te verzamelen, voor het geval er iets met me zou gebeuren. Ik heb toen de moed verzameld om mijn eerste cd te maken, met eigen mantra’s, die ik ook al zong met mijn mantra groep. Daarnaast wilde ik ook mijn eigen liedjes bij elkaar hebben; deze staan op mijn tweede cd Creation. Toen het verzoek kwam om vrouwenliederen te zingen voor de Rode tent en vrouwencirkels, heb ik eigen vrouwenliederen en die van anderen verzameld op de cd Sisterhood.
Een cd kost € 15 (incl BTW, excl. verzendkosten €2,88) Je kunt hem bestellen door 17,88 euro over te maken op NL33TRIO 0198356005 tnv M Kuiperi ovv de naam ervan. Als je 2 cd’s wilt aanschaffen, krijg je 5 euro korting.

Everything is perfect as it is:  met eigen mantra’s.

Creation: met liederen op eigen teksten en gedichten van anderen

Sisterhood: eigen en andervrouws liederen over sisterhood

Hier zijn enkele fragmenten van de eerste twee cd’s te  beluisteren