Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen

Het is er! Samen met een groep Nederlandse en Belgische labyrintwerkers werkte ik aan dit prachtige nieuwe boek, waar we stem gegeven hebben aan het labyrint. Gebundelde wijsheid over het labyrint, met veel prachtige foto’s om de smaak te pakken te krijgen. Een boek voor mensen die het labyrint net ontdekt hebben en ook voor mensen die hun plezier in labyrinten willen voeden met andere inzichten en mogelijkheden.

tekst achterflap:
Het labyrint heeft één enkel pad dat slingerend naar binnen leidt. Je hoeft slechts het pad te volgen om in het centrum uit te komen. Inzichten en inspiratie neem je mee terug naar buiten. Het labyrint helpt je tot de kern te komen en antwoorden in jezelf te vinden. Door in vertrouwen voort te gaan op je pad, reis je naar jouw bestemming.

Wegwijs in het labyrint nodigt je uit op reis te gaan. Je kunt dit boek zien als een gids waarin je van alles kunt ontdekken over het labyrint. Van geschiedenis tot gebruiken, van mythes tot zelf maken en van bedoeling tot bestemming. Een boek dat je oproept het labyrint zelf te gaan ervaren of met anderen te beleven. Het labyrint biedt reizigers waar ook ter wereld de gelegenheid thuis te komen op de reis van hun leven.

In een doolhof verlies je de weg,
het labyrint wijst je de weg.

In Wegwijs in het labyrint deelt een groep labyrintwerkers haar ontdekkingen in het labyrint. De groep maakt deel uit van LabyrintWerk.nl. De leden bieden workshops en trainingen met het labyrint aan, gebruiken het in coaching en therapeutisch werk, maken labyrintkunst of hebben een labyrint dat vrij toegankelijk is.

Even inkijken? Dat kan via deze link: Wegwijs-inkijk

Wegwijs in het labyrint is een rijk geïllustreerd boek, 88 pagina’s gevat in een hardcover en met leeslint, en kost €21,50. Je kunt het, als je in Den Haag woont, bestellen bij mij door 21,50 over te maken op NL33 TRIO 0198 356 005 tnv M. Kuiperi met vermelding van labyrintboek, dan spreken we af wanneer je het kunt ophalen. Je kunt het boek ook rechtstreeks bestellen bij de webshop van de uitgever, MB communicatie. Als je de code LabyrintWerk toevoegt, wordt het zonder verzendkosten opgestuurd.