Vingerlabyrint vilten

Wil je je op een creatieve manier met het labyrint verbinden?
Wil je inzichten in je levenspad?

Kom dan een vingerlabyrint vilten waarbij je gaandeweg steeds meer ontdekt over je eigen levenspad en de thema’s die daarbij spelen. Ook zullen we een labyrint lopen.
Het labyrint is een oeroud symbool dat bestaat uit een doorlopend pad naar het centrum. Door het met je lijf of met je vingers te ‘lopen’ brengt het je bij jezelf.
Een labyrintloop op zacht vilt lopen is een mooie start van de dag. Het geeft rust, stilte en focus. Het geeft antwoord op vragen, inzicht in patronen en helderheid bij thema’s die spelen in je leven.
In dit weekend ga je je eigen vingerlabyrint van natuurlijk materiaal, namelijk schapenwol maken. Je verbindt je met jouw eigen pad door er letterlijk mee aan de slag te gaan, waarbij wol het materiaal bij uitstek is dat deze verbinding ondersteunt. Door het pad stap voor stap met je vingers te vormen ga je je levenspad steeds meer doorgronden.
Ook loop je het labyrint dat op de vloer van het atelier is geschilderd.
De chakra’s die een belangrijke rol spelen in het klassieke 7-gangenlabyrint komen ook aan bod. Deze krijgen een letterlijk kleurrijke plek in jouw vingerlabyrint.
Aan het eind van het weekend neem je een vingerlabyrint mee zoals op de foto, maten 42 x 42 cm; je kunt deze bv in een lijst aan de muur hangen (zoals bij de dom van Lucca waar het op één van pilaren is ingekerfd).

Waar: Volendamlaan 660 (boven de AH), Den Haag
Tijd: za: 10 tot ong 21.00 uur en zo: 10 tot 17.00 uur
Incl. koffie, thee, lunch en avondbuffet
Investering: 225 euro Je bent verzekerd van een plek nadat we het workshopgeld ontvangen hebben. Er is een vroegboekkorting van 25 euro.
Minimaal 4, max 6 pp   aanmelden bij marion@ruimtevoorrituelen.nl
Dit weekend verzorg ik in samenwerking met Anneke Zwolsman van mooivanzenzovoort.nl